Annonsering av Ranveer Chandra(Microsoft) som Keynote

Ranveer-Chandra2

Vi annonserer herved Ranveer Chandra som vår keynote speaker den 20.Juni i Steinkjer. Ranveer leder Microsofts presisjonsjordbruk prosjekt Farmbeats. Han tror at data, sammen med bondens kunnskap og intuisjon om gården, vil øke produktiviteten og senke kostnader i fremtiden.


Data, informasjon om gården, er ikke alltid enkelt å hente for bønder. Høye kostnader og mangel på god oppkobling gjør digitaliseringen av jordene vanskelig. Farmbeats bygger flere unike løsninger for å løse de unike utfordringene som presenteres i dagens landbruk, med billige sensorer, droner og machine learning algorytmer.


Ranveer startet FarmBeats i 2015, han har også søkt over hundre patenter og skapt “Virtual Wi-Fi”, en av Microsoft Research’s mest nedlastede programmer. Vi gleder oss til å høre hva han sier om fremtiden for den digitale bonden, 20. Juni i Steinkjer.

Les mer om FarmBeats

Share on facebook
Facebook
Share this on Facebook