Vi introduserer: AquaTech-Safari i Ytre Namdalen

Se denne videoen fra dit vi skal

Trøndelag er en av de største regionene for produksjon av laks i verden. Den 19. Juni i sommer skal AgriTech Nordic kaste loss og ta med gründere, investorer og forskere ut til havbruket.

På vår aquatech-safari i Ytre Namdal skal vi se på hvordan teknlogi brukes i havbruket i dag. Vi skal også se på problemene næringa har i dag og noen potensielle løsninger. Ved å samle forskjellige disipliner, fagfelt og
perspektiver kan vi sammen finne nye bruksområder og problematisere i et større og nytt perspektiv.

Vi har gått sammen med Val FoU og PKOM for å hjelpe oss å koordinere safarien. Sammen med NTNU Brohode Havbruk og NCE Aquatech Cluster kan vi stolt presentere vårt program for studenter som vil lære mer om havbruk i Trøndelag, søk her.

Share on facebook
Facebook
Share this on Facebook