Breakout sessions

Breakout session

AgriTech Nordic vil i år kjøre parallellsesjoner, eller breakout sessions, fra 13:00 til 15:00 på konferansen. Slik  får du muligheten til å fylle på med kompetansen du trenger.
Velg mellom syv forskjellige sesjoner. Er du interessert i å høre mer om presisjonsjordbruk eller skogbruk, et nytt norsk havbrukseventyr eller kanskje se en startup få dyre råd gratis i et springbrett? 

Sesjonene er:

Future of Protein – en follow up på AGTN 2018.
Vi følger opp fjoråret og hører fra deltagerne på AgriTech Nordic 2018.
Hva har skjedd med fôr-situasjonen i Europa og selges det virkelig insekter på Meny nå? Vi avslutter med et panel om hvordan man skalerer industriell produksjon i den nordiske bioøkonomien.

Presisjonsjordbruk
NIBIO, Felleskjøpet Agri, YARA og NLR skal diskutere utviklingen innen presisjonsjordbruk. Kom gjerne også hvis du ikke er så kjent med hva presisjonsjordbruk er, så kan de mest kompetente ekspertene i Norge forklare det for deg.

CageEye
Teknologiselskapet CageEye har de siste årene hatt en eventyrlig utvikling med sin sonarteknologi. Etter en rask reise fra liten startup til global teknologileverandør, sitter gründerne fortsatt på eierskapet av bedriften. Kom å hør historien om et norskt havbruks-eventyr, fortalt av gründerne og investorene.

Presisjonsskogbruk
Få, om noen, har like mye erfaring med å hente data fra skogen som NIBIO, men hvordan endres måten vi ser skogen på med ny teknologi og data?
Bli med ut i mulighetsrommet som skapes av IoT, sensorer og digitalisering i skogbruket.

Norway in a Box
Blockchain teknologi og en heleid verdikjede muliggjør effektiv eksport av norske kvalitetsprodukter til Kina. Nå har selskapet Norway in a box knekt koden til det store kinesiske markedet, kom å hør hvordan.

Havbruksworkshop
Studenter, forskere og bedrifter fra havbruket ser på muligheter for tettere koblinger gjennom studentoppgaver og prosjekter. 

Connect Springbrett – Seaweed Norway
Bli med og se det spennende oppstartsselskapet Seaweed Norway få råd fra et ekspertpanel ledet av Proneo.
 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share this on Facebook