Takk for i år og velkommen til AgriTech Nordic 2020, den 17. og 18. Juni

Agritech Herbs
Urteteppe fra Tåsen Microgreens

AgriTech Nordic 2019 er over for nå og vi ser frem mot neste år, spesifikt den 17. og 18. Juni på et nyåpnet Innocamp i Steinkjer.


Med over 400 deltagere over de to dagene, fantastiske foredrag, demonstrasjoner og workshops, kan vi konstatere at AgriTech Nordic 2019 ble en stor suksess. Denne suksessen ble muliggjort av alle deltagere og foredragsholdere, tusen takk til de som tok turen!


Conference
Weidemannsalen ble sjeldent full denne torsdagen


På onsdagen så vi på praktiske bruksområder for ny teknologi. Gjester fikk tatt turen ut på oppdrettsmerd i Ytre Namdalen og sett hvordan ny teknologi benyttes der. På Mære Landbruksskole var det landbruket som var i fokus med biokull, metanfangst og droner noe av det som ble vist frem.  

AgriTech BioCoal
Agritech i praksis

På torsdagen ble syv forskjellige parallellsesjoner om alt fra presisjonsskogbruk til sonarteknologi gjennomført. De mest spennende talerne innenfor agritech i Norden fascinerte oss med de nye mulighetene med data og IoT. tilslutt viste Ranveer Chandra fra Microsoft i Seattle frem en av de store internasjonale satsningene på presisjonsjordbruk, Farmbeats.

Ranveer Chandra
Ranveer Chandra fra Microsoft Farmbeats

Takk for i år til alle som bidro inn til økosystemet vi kaller AgriTech Nordic og velkommen igjen til neste år den 17. og 18. Juni 2020. Om du har lyst til å se gjenoppleve arrangementet audiovisuelt er det bare å se vår aftermovie her. 

Produsert av Camerat
Share on facebook
Facebook
Share this on Facebook