Save the date!

skjermbilde-2021-05-21-kl--08-09-08

Det er med stor glede at vi kan annonsere at det endelig blir fysisk AgriTech Nordic igjen! Sett av datoene 8. september (tech-safari) og 9. september (konferanse) i dag. Nærmere informasjon kommer.


OM ARRANGEMENTET:
AgriTech Nordic er en møteplass for gründere, forskere, investorer, bedriftsledere, politikere og innovative gårdbrukere og oppdrettere. Konferansen har i flere år satt fokus på utviklingen av industri basert på teknologi rettet mot jord-, skog- og havbruk og vi har som ambisjon å bidra til et internasjonalt ledende økosystem innen bioøkonomi. Det finnes mange klynger og miljøer rundt om i verden som jobber mot lignende mål, og vi ønsker å lære av de beste og knytte relevante miljøer til oss.

AgriTech Nordic vil derfor bruke konferansen 2021 til å se utover og se hvordan andre jobber med innovasjon i jord-, skog- og havbruket. I tillegg vil vi diskutere metodikken bak det å utvikle bedriftsklynger og nettverk, muligheter og utfordringer.

Torsdag 9. september blir det konferanse igjen på InnoCamp i Steinkjer sentrum. Spennende presentasjoner og paneldiskusjoner. På kveldstid inviteres alle deltakerne på konferansen til konferansemiddag og fest. Vi lover god stemning, god musikk og god mat.

Kom og møt de mest spennende nodene, klyngene og nettverkene i verden innenfor agritech. 

Share on facebook
Facebook
Share this on Facebook