DemoDay

The 22nd and 23rd of June

Demoday?

Arrangeres i sammarbeide med Startup Norway og Innovasjon Norge

Book deg korte møter med andre deltagere under Årets Agritech Nordic konferanse!

Den 22. og 23. Juni åpner vi dørene på Innocamp og inviterer til årets Demoday under Agritech Nordic. Demoday er hvor man kobler lovende personer sammen. En hel dag skal fylles med spennende presentasjoner og uforpliktete møter hvor nye tanker, ideer og løsninger oppstår.

Det kjente formatet med Demoday er å koble investor og oppstartsselskaper sammen. Dette er et konsept som har tatt stor fart og suksess i andre store anledninger.

Vi ønsker derfor å utvide dette ytterligere. Med å åpne opp dørene for andre deltagere under Agritech Nordic. Når ulik kompetanse møtes og utveksler erfaringer kan nye tanker, ideer og løsninger oppstå.

Åpen innovasjon oppstår først når de sosiale mekanismene mellom mennesker fungerer godt.

Årets lovende oppstartsselskaper  

Spesielt utvalgte selskaper skal under Agritech Nordic konferansen den 23. Juni presentere sine bidrag til hva som skal forme fremtiden. Dette er investeringsklare oppstartsselskaper, som har ambisjoner om å skalere internasjonalt med lovende teknologi, et godt team og med et stort vekst- og markedspotensial. De kan man også booke møte med etter presentasjonene.

Hvem deltar?

Alle kan delta. Det legges til rette for at du som gründer kommer i dialog med ulike aktører som kan bidra til at selskapet får realisert sitt fulle potensial.

Hvor?

Demoday er under StartupNight og Agritech Nordic konferansen. For å delta må du bestille deg Agritech Nordic Conference ticket *